Testen op soa

Aantal keer bekeken: 141870, Laatst gewijzigd: maandag, 11 januari 2021

Voor een soa test kunt u terecht bij ons, maar ook bij uw huisarts.
GGD Hollands Midden biedt een aantal mogelijkheden voor het testen op soa’s:

De thuistest voor jongeren die gewaarschuwd en niet gewaarschuwd zijn voor een soa is weer in beperkte mate beschikbaar. Kijk hier voor op het tabblad ‘Testen op soa’ en dan bij ‘Soa thuistest jongeren’. Af en toe sluiten wij het online aanvraagformulier van de soa-thuistest. Dit heeft te maken met een maximum aantal thuistests die we in een bepaalde periode mogen verstrekken. Het formulier is dan tijdelijk niet beschikbaar op onze website.

Testen op locatie;

Heeft u risico gelopen op een soa? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een soa test op een van onze locaties. U kunt alleen bij ons terecht als u binnen een van de risicogroepen voor soa valt.
Lees verder voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Soa thuistest jongeren;

Voor jongeren tot 25 jaar die alleen voor de zekerheid op soa getest willen worden, is er de GGD soa thuistest. Deze test is dezelfde als de test die tijdens het soa spreekuur wordt gebruikt en dus even betrouwbaar. Wil je meer informatie over de soa thuistest voor jongeren of wil je hem aanvragen? Lees dan hier verder.

Soa online test MSM (mannen die seks met mannen hebben);

Voor mannen die seks met mannen (MSM) hebben is er ook de online test aanvraag.
Kom je regelmatig bij ons testen? Dan kan dit een mooie afwisseling zijn op de spreekuur bezoeken.
Wil je meer informatie over de soa online test MSM of wil je deze test aanvragen?
Lees dan hier verder.

 

Als u recent (minder dan 7 dagen geleden) slachtoffer bent geworden van seksueel geweld en u daarom een soa-test wilt, dient u contact op te nemen met het Centrum voor Seksueel Geweld. Bel hiervoor met 0800 - 0188 (gratis en 24 uur per dag bereikbaar).

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie